دوشنبه ۲۸ تیر ۱۳۸۹ - ۰۵:۵۰
۰ نفر

همشهری آنلاین: نان پنیری با کمی پیازچه خوشمزه‌تر می‌شود

آشپزی

مواد لازم:

پنیر چدار: 4 پیمانه

پنیر موزارلا:‌ یک پیمانه

پیازچه خرد شده: به اندازه دلخواه

سس مایونز: 100 گرم

سیر: سه حبه کاملا خرد شده

کره نرم شده: 100 گرم

نان فرانسوی: یک عدد

طرز تهیه:

• ابتدا پنیر موزارلا و پنیر چدار و پیازچه‌ها را با همزن خوب با هم مخلوط کنید.

• سس مایونز را به مخلوط اضافه کنید و آن‌ها را هم بزنید.

• سیر و کره را درون ظرفی جداگانه تا حدی با هم مخلوط کنید که به صورت خامه درآیند.

• مخلوط سیر را به مخلوط پنیر اضافه کرده و خوب هم بزنید.

• یک نان فرانسوی را از طول به دو نیم تقسیم کنید و مخلوط آماده شده را روی هر دو نیمه به طور یکنواخت پخش کنید.

• فر را از قبل گرم کنید و نان پنیری را به مدت 5- 4 دقیقه در آن حرارت دهید تا پنیر آن آب شود.[نان پنیر پفی]

www.ehow.com/how_4506748_make-cheesy-bread.html

کد خبر 111843

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز